JKS 2500S kaablihaagis

Kogukaal: 2500 kg
Kandevõime: u. 1800 kg
Pooli suurim läbimõõt: 2400 mm
Trumli pilulaius: 1400 mm
Trumli telje läbimõõt: 60 mm
Raam: kuumtsingitud terasraam
Pukseerimiskiirus: 80 km/h
Tootekood: 171

JKS 2500S on üheteljeline haagis, mis on varustatud piduritega keskmise raskusega kaablitrumlite käsitsemiseks. Haagis on hästi juhitav. Tänu ühele teljele saab teha viia paljudesse kohtadesse. Haagised on saadaval käsivintsiga või on täishüdrauliline. Sellel haagisel on heakskiidetud raami/veotiisli konstruktsioon.

JKS 2500S kaablihaagist on aastate jooksul arendatud koos klientidega. Selle haagise projekteerimisel on arvesse võetud kõiki klientide vajadusi. Nõnda on see haagis ehitatud vastavalt neile vajadustele.

JKS 2500S on tõesti elektrikaablite ehitamiseks mõeldud mitmeotstarbeline haagis. Selle omadused ühtivad suuresti JKS 2500 omadega. Ainus suurem erinevus on üks telg ja väiksem kandevõime.

JKS 2500S raam on kuumtsingitud ning on kauakestev ja kindel.
Kasutatud on ainult kvaliteetseid tehnilisi lahendusi.

Standard:
rippteljed, heakskiidetud raami/veotiisli konstruktsioon, reguleeritav pingutusrullik, automaatse tagasikäigu ja seisupiduriga pealejooksupidurid, 12 V LED-tulede süsteem, tulede löögikatted, helkurid, laagritega trumlitelg, trumli lukustuskoonused trumlitelje jaoks, trumlitõstuk vintsiga, ja trumlialuse automaatne lukustussüsteem.

Tarvikud:
200 mm laiuste kummirehvide ja kiire lukustusmehhanismiga trumli pööramisseade, Honda 13 hj mootoriga hüdrauliline seadmestik, trumlipööramise hüdrauliline kaugjuhtseade on ühendatud ühte seadmesse. Muud tarvikud: pidurimootoriga trumlipööramine, trumlipööramisseadmestiku hüdraulikaülekanne, hüdrauliline trumlitõstuk, trummeltõstuki vabastusvedru, terasest kaablitrumlid, trossid, lahtikäivad terastrumlid (vanade kaablite/juhtmete kogumiseks), 1–3-osaline kerimisjuhik, piduritega trumlitelg, topelttuled 12/24 volti ja LED-töötuli.

Saada päring